FBA Online boekhouden: makkelijk, voordelig en veilig

FBA Online boekhouden is makkelijk

Het gemak van online boekhouden is dat u alleen een computer en een internetverbinding nodig heeft. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord logt u in en komt u meteen in uw boekhouding terecht. FBA heeft die voor u kant-en-klaar ingericht, dus u kunt meteen beginnen met boeken. U hoeft geen software aan te schaffen en u hoeft zich geen zorgen te maken over updates, back-ups of licenties. Alles is voor u geregeld.

FBA Online boekhouden is voordelig

De kracht van online boekhouden ligt in de eenvoud: zowel u als FBA kunnen tegelijkertijd in dezelfde boekhouding werken. U wint tijd omdat er geen gegevensuitwisseling meer nodig is, en u spaart kosten omdat FBA meteen met verwerken kan beginnen. Online boekhouden bespaart u dus tijd en kosten.

FBA Online boekhouden is veilig

Uw gegevens worden bewaard op servers in een streng bewaakt datapakhuis waar alleen u en FBA een beveiligde toegang tot hebben. Tweemaal per dag wordt een volledige back-up van uw gegevens gemaakt. U werkt altijd met de laatste versie van het boekhoudprogramma Accountview. De administraties worden minstens de wettelijk voorgeschreven tijd van zeven jaar bewaard. Uw gegevens zijn dus veilig opgeslagen.

Kortom: FBA Online boekhouden is makkelijk, voordelig en veilig. Neem gerust contact op voor meer informatie of een demo.